Rondleidingen

Het Huis Beaucarne biedt u een rondleiding door de geschiedenis en de interieurs van het historische woonhuis, gegidst door de huidige generatie. De woning is enkel op afspraak te bezichtigen.

 

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels, de duurtijd is min. 90 minuten.

Door de intieme sfeer en het exclusieve kader aanvaarden wij enkel groepen van max. 10 personen per rondgeleid bezoek. U kunt de woning eveneens in kleinere groep bezoeken aan hetzelfde standaardtarief.

 

De standaardprijs per rondgleid bezoek met een groep tot 10 personen is 200€ (inclusief gids).

Elke 3de zondag van de maand bieden wij onze bezoekers ook de mogelijkheid om de woning 'individueel' te komen bezoeken aan 20€/persoon en aan te sluiten bij een groep.

 

Bij grotere groepen is er de mogelijkheid om een Afternoon Tea-arrangement of arrangement naar uw wens met rondleiding te reserveren voor max. 30 personen, dan wordt de groep verdeeld tijdens een lekker drankje/thee of koffie en een hapje. Voor meer informatie omtrent de tarieven voor grote groepen neemt u gerust contact op.

 

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van onderstaand reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
Verificatie:
2 plus 7  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen