DONEREN

Plan je bezoek

Bezoek de woning

Het Huis Beaucarne is het hele jaar door op afspraak te bezichtigen. Neem hier contact op om uw rondleiding te boeken.

Een rondleiding in het Huis Beaucarne neemt je mee door de geschiedenis die hier in huis werd beleefd en laat je kennismaken met de unieke wereld die werd gecreëerd door de bewoners van het huis sinds de 18de eeuw -  dit alles verteld door de jongste generatie van deze familie.

 

De rondleidingen aan de woning zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels en duren minstens 60 minuten. Een uitgebreid bezoek aan de tuin en druivenserre neemt een extra 30 minuten in beslag.

 

De standaardprijs voor een rondgeleid bezoek aan de woning met een groep tot 10 personen bedraagt €200 (inclusief gids).

Een gecombineerd bezoek aan de woning, tuin en druivenserre met een groep tot 10 personen bedraagt €250 (inclusief gids).

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van het reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 30 77 36.

 

Individuele bezoekers: Het Huis Beaucarne biedt (mits reservatie) de mogelijkheid om de woning individueel te bezoeken en aan te sluiten bij een groep, voor de kostprijs van 20€/persoon. Het bezoek aan de woning kan eveneens worden gecombineerd met een bezoek aan de tuin en druivenserre (combi-bezoek aan 25€/persoon). Dit kan op elke zondag (het hele jaar doorlopend) om 10u14u en 16u. Voor meer informatie neemt u gerust contact op.

 

Reducties: Bent u lid van de 'vrienden van het Huis Beaucarne'? Dan geniet u van bepaalde kortingen bij uw bezoek.

 

Bezoek de tuin

Doorheen het jaar is er de mogelijkheid om de tuinen en historische druivenserre van Huis Beaucarne te bezoeken met gids. Deze rondleiding duurt ongeveer 40 min. en wordt aangeboden aan groepen vanaf 5 personen (8€/persoon, gids inbegrepen).

 

Arrangementen

Geniet het hele jaar door van een exclusief diner, een Afternoon Tea of -koffie vergezeld van een glaasje schuimwijn, heerlijk gebak en fingersandwiches of een arrangement naar keuze in één van onze prachtige bewaarde historische salons na afloop van uw bezoek.

De salons van Huis Beaucarne kunnen ook perfect afgehuurd worden voor een onvergetelijk familie- of bedrijfsfeest, meer info hierover vind u bij Locatieverhuur.

 

Theehuis Beaucarne

Het Theehuis Beaucarne opent jaarlijks haar deuren van mei - oktober. Hier bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om te komen genieten van koffie en thee vergezeld van een heerlijk stuk taart of een aperitief met tapas, geheel in stijl op onze zonovergoten historische binnenkoer.

 

Vrije inkom - op zaterdag & zondag vanaf 14u (van mei-oktober).

 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking:

Huis Beaucarne houdt rekening met de toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking. Zo worden o.m. de volgende zaken voorzien:

-Voorbehouden aangepaste parkeerplaatsen aan de kerk (op wandelafstand).

-Het gelijkvloers en de tuin zijn rolstoeltoegankelijk. Op verzoek kan de toelichting die op de verdieping gegeven wordt op het gelijkvloers gegeven worden.

-Assistentiehonden zijn toegelaten.

Hebt u een handicap en vindt u hier geen antwoord op uw vragen; aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736. Wij kijken dan of bepaalde aanpassingen mogelijk zijn en zoeken dus graag mee naar een oplossing.