Plan je bezoek

Plan je bezoek

Bezoek de tuinen van Huis Beaucarne

Tulpen, boshyacinten en bloesems vormen een eerbetoon aan een jaar om niet te vergeten in de tuinen van Huis Beaucarne.

Tijdens de donkere maanden van oktober tot december hebben we duizenden bollen geplant doorheen de tuinen van Huis beaucarne, dit om een lichtpuntje te creëren, een plaats om te herinneren, een plaats om te verwerken.

Vanaf 6 april is het mogelijk om de tuinen te bezoeken op reservatie.

 

Groepjes van max. 10 personen (of in familiebubbel) krijgen een korte rondleiding en hierna de mogelijkheid om even na te genieten van al het moois.

8 euro per volwassene - 3 euro voor kinderen tussen de 6-17 jaar

Kinderen t.e.m. 5 jaar = gratis

Reserveer je bezoek

 

Bezoeken aan de tuinen zijn mogelijk van dinsdag t.e.m. zondag tussen 10u en 18u.

-

Momenteel zijn bezoeken in Huis Beaucarne onmogelijk vanwege de Covid-maatregelen - enkel de tuinen van Huis Beaucarne zijn te bezoeken op reservatie.


Het Huis Beaucarne biedt u een rondleiding door de geschiedenis en de interieurs van het historische woonhuis, gegidst door de huidige generatie. Zowel de woning, de tuin en de historische druivenserre zijn enkel op afspraak te bezichtigen. 

 

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels.

Door de intieme sfeer en het exclusieve kader aanvaarden wij enkel groepen van max. 10 personen per rondgeleid bezoek. U kunt de woning eveneens in kleinere groep bezoeken aan hetzelfde standaardtarief. Bij grotere groepen wordt het bezoek opgesplitst in kleinere groepen van telkens 10 personen. 

 

Hoeveel kost een bezoek?

Aan de woning : 200 euro per rondgeleid bezoek met een groep van max. 10 personen.

Aan de tuinen en druivenserre: 80 euro per bezoek met een groep van max. 10 personen.

 

Elke zondag is er de mogelijkheid om aan een individueel tarief aan te sluiten bij een rondleiding. Deze geplande rondleidingen worden om 10u, 14u en 16u georganiseerd mits reservatie.

Aan de woning : 20 euro per persoon.

Aan de tuinen en druivenserre : 8 euro per persoon.

 

Combineer uw bezoek met een afternoon-tea, brunch, lunch of een diner op aanvraag.

 

 

-Bij aanvang en na afloop van het rondgeleid bezoek is het verplicht de handen te ontsmetten; alcoholgel is ter plaatse beschikbaar.

-Er wordt aan alle bezoekers verzocht om te allen tijde een afstand van 1,5 meter te bewaren.

-Tijdens de rondleidingen is het dragen van een mondmasker verplicht.

-Bezoekers worden verzocht om geen objecten, meubilair, wandbehang e.d. aan te raken tijdens het bezoek.

-Een rondgeleid bezoek kan enkel aangevraagd worden mits reservatie. Betalingen kunnen ter plaatse contactloos of via bankkaart verricht worden alsook via overschrijving op het rekeningnr. (IBAN): BE47 0018 6672 4580 t.a.v. Huis Beaucarne vzw met vermelding van uw factuurnummer.

Alvast dank voor uw begrip!

 

Combineer uw bezoek met een Luxe Afternoon Tea, diner of brunch ...

Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om na afloop van het bezoek na te genieten van één van de arrangementen uit ons aanbod. Bij grote groepen raden wij aan om een Afternoon Tea-arrangement of arrangement naar uw wens met rondleiding te reserveren, dan wordt de groep verdeeld tijdens een lekker drankje/thee of koffie en een hapje. Voor meer informatie omtrent de tarieven voor grote groepen neemt u gerust contact op.

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van onderstaand reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736.

 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking:

Huis Beaucarne houdt rekening met de toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking. Zo worden o.m. de volgende zaken voorzien:

-Voorbehouden aangepaste parkeerplaatsen aan de kerk (op wandelafstand).

-Het gelijkvloers en de tuin zijn rolstoeltoegankelijk. Op verzoek kan de toelichting die op de verdieping gegeven wordt op het gelijkvloers gegeven worden.

-Assistentiehonden zijn toegelaten.

Hebt u een handicap en vindt u hier geen antwoord op uw vragen; aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736. Wij kijken dan of bepaalde aanpassingen mogelijk zijn en zoeken dus graag mee naar een oplossing.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
Verificatie:
3 plus 4  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen