Plan je bezoek

Het Huis Beaucarne biedt u een rondleiding door de geschiedenis en de interieurs van het historische woonhuis, gegidst door de huidige generatie. Zowel de woning, de tuin en de historische druivenserre zijn dagelijks op afspraak te bezichtigen. 

 

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels.

Door de intieme sfeer en het exclusieve kader aanvaarden wij enkel groepen van max. 10 personen per rondgeleid bezoek. U kunt de woning eveneens in kleinere groep bezoeken aan hetzelfde standaardtarief. Bij grotere groepen (boven de 10 personen) wordt het bezoek opgesplitst in kleinere groepen van telkens 10 personen. 

 

Hoeveel kost een bezoek?

Aan de woning : 200 euro per rondgeleid bezoek met een groep van max. 10 personen.

Aan de tuinen en druivenserre: 8 euro per persoon met een groep van min. 5 personen.

Het tarief voor een gecombineerd bezoek (woning, tuin en druivenserre) met een groep van max. 10 personen bedraagt 250 euro.

 

Iedere zondag is er de mogelijkheid om aan een individueel tarief aan te sluiten bij een rondleiding. Deze geplande rondleidingen worden om 10u, 14u en 16u georganiseerd mits reservatie.

Aan de woning : 20 euro per persoon.

Aan de tuinen en druivenserre : 8 euro per persoon.

Combinatie woning, tuin en druivenserre: 25 euro per persoon.

 

Combineer uw bezoek met een afternoon-tea, brunch, lunch of een diner (op aanvraag)

Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om na afloop van het bezoek na te genieten van één van de arrangementen uit ons aanbod. Bij grote groepen raden wij aan om een Afternoon Tea-arrangement of arrangement naar uw wens met rondleiding te reserveren, dan wordt de groep verdeeld tijdens een lekker drankje/thee of koffie en een hapje. Voor meer informatie omtrent de tarieven voor grote groepen neemt u gerust contact op.

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van onderstaand reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736.

 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking:

Huis Beaucarne houdt rekening met de toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking. Zo worden o.m. de volgende zaken voorzien:

-Voorbehouden aangepaste parkeerplaatsen aan de kerk (op wandelafstand).

-Het gelijkvloers en de tuin zijn rolstoeltoegankelijk. Op verzoek kan de toelichting die op de verdieping gegeven wordt op het gelijkvloers gegeven worden.

-Assistentiehonden zijn toegelaten.

Hebt u een handicap en vindt u hier geen antwoord op uw vragen; aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736. Wij kijken dan of bepaalde aanpassingen mogelijk zijn en zoeken dus graag mee naar een oplossing.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
Verificatie:
9 plus 9  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen