Agenda

Door Huis Beaucarne te steunen, help je mee om ervoor te zorgen dat dit bijzondere erfgoed en haar geschiedenis, natuur en schoonheid bewaard kan blijven zodat ook toekomstige generaties hiervan kunnen blijven genieten.
Huis Beaucarne is een erkend goed doel; hierdoor is er een fiscaal voordeel van 40%  bij giften vanaf 40 euro.
Steun Huis Beaucarne vandaag in haar belangrijke restauratiecampagne en maak een gift over op onze projectrekening.

(IBAN): BE10 0000 0000 0404 of (BIC): BP0TBEB1, met vermelding ***129/2255/00048***

link naar betaalmodule

 Tussen 2023 - 2025 ondernemen wij grootschalige restauratiewerken om het erfgoed in ere te herstellen en onze bezoekers de komende jaren beter te kunnen ontvangen. Hier vindt u een overzicht terug van de geplande werkzaamheden en bijkomende uitleg.

Kom genieten van een sfeervolle kerstmarkt op de binnenkoer van Huis Beaucarne en het Enameplein.
Geniet van de sfeer en een hapje en drankje tijdens het zoeken naar kerstcadeautjes!

Cadeautip
 
Laat je verrassen door ons nieuw assortiment theeën geïnspireerd op de kamers van Huis Beaucarne en haar tuinen en ontdek ons nieuw assortiment postkaarten met foto's en illustraties van de kamers van Huis Beaucarne.
 
Of geef iemand een cadeaubon van Huis Beaucarne, met een originele print van het beschermde behangpapier uit de 'grote eetkamer' van Huis Beaucarne.
 
Het boek "Huis Beaucarne te Ename" en een heel nieuw assortiment aan prachtige Beaucarnea recurvata-planten staan ook te wachten om als cadeautjes onder de boom te mogen staan.
 
Wees welgekomen en geniet van de kerstsfeer!
 


Een belangrijk jaar waarin ook de grootste restauratiecampagne ooit is gestart aan haar beschermde 18de-eeuwse druivenserre, tuinen en interieurs. Dankzij hun liefde voor Ename en hun familiewoning konden de vorige generaties deze geschiedenis in stand houden. Vandaag is het aan ons om dit bijzondere erfgoed te bewaren, terug in glorie te herstellen en te blijven delen met en voor iedereen die de geschiedenis en haar schoonheid een hart toedraagt.

Huis Beaucarne is elke dag van het jaar te bezoeken - ook tijdens de restauraties!

Een uniek moment om de kamers die al jaren afgesloten zijn van dichtbij te bekijken tijdens de rondleidingen en te ontdekken welke verassingen we tijdens de werken reeds tegen zijn gekomen in dit 275 jaar oude familiehuis.

Bezoeken vanaf 10 pers. tot max 100  pers.

Iedere dag van de week: voor groepen

Elke zondag
individueel bezoek
10u - 14u - 16u

Alle bezoeken kunnen gecombineerd worden met een brunch, lunch, (luxe) afternoon tea, aperitief of een diner in stijl, bestaande uit huisgemaakte bereidingen en lokale producten die mee ons verhaal vertellen.

reserveer uw bezoek

Het is met veel pijn en verdriet dat wij meedelen dat Barones Marie Fredericq Lilar overleden is op 5 januari 2022.