Agenda

Agenda

Ontdek de historische tuinen en 18de-eeuwse druivenserre van Huis Beaucarne - Reeds volzet

 

Ontdek aan de hand van een rondgeleid bezoek welk verhaal er achter de gevel van Huis Beaucarne schuilt!

Tijdens Open Monumentendag worden de bezoekers ondergedompeld in de rijke geschiedenis van de tuinen van het domein, met als kers op de taart een bezoek aan de unieke 18de-eeuwse druivenserre, één van de oudste serregebouwen in België en een zeldzaam voorbeeld van de Exotische tuinmode aan het eind van de 18de-eeuw.

Achteraf kunt u nagenieten van een heerlijke afternoon tea of een fris Ename bier op de historische binnenkoer van Huis Beaucarne.

Steun dit erfgoedproject en adopteer een Beaucarnea-plantje als souvenir!

 

 

Met een glimlach achter ons mondmasker ontvangen we je graag terug met open armen om te komen genieten.

 

Thee Huis Beaucarne is een gezellige, rustgevende tussenstop in een sfeervol historisch kader op de historische binnenkoer van het 18de eeuwse Huis Beaucarne met uitzicht op de orchideënserre en de tuinen. 

Hier geniet je van heerlijke taart en thee, een aperitief met tapas of vanaf nu ook van een brunch, lunch, pick-nick of van een afternoon tea op reservatie. 

 

Open op vrijdag en zaterdag tussen 14u en 20u

(Op deze dagen zijn we geopend vanaf 10u mits reservatie)

Open op zondag tussen 10u en 18u

 

Vanwege de maatregelen die we troffen door Covid19 zijn onze plaatsen beperkter en is het aangeraden om voor je gezelschap te reserveren op voorhand.

 

Reserveer hier voor Thee Huis Beaucarne

 

Omwille van de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het Covid-19-virus worden alle activiteiten van Huis Beaucarne tijdelijk opgeschort.

Ook de geplande tentoonstelling 'Dineren te Huis Beaucarne' zal worden uitgesteld naar een latere datum.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Huis Beaucarne!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en neem regelmatig een kijkje op onze sociale media (facebook, instagram) voor een update van onze activiteiten en plannen tijdens deze woelige tijden.

 

Vanaf 8 juni 2020 worden rondgeleide bezoeken en arrangementen opnieuw aangeboden.

 

Overdag worden rondleidingen gegeven in de pronkkeuken en serre waar de "voorbereiding" voor het diner en feest ter ere van de serre wordt gehouden. 's Avonds wordt er een interactief theater met muziek gehouden op de binnenkoer waar het feest wordt gevierd ter ere van de serre met kaarslicht. De bezoekers zullen mee kunnen luisteren naar de verhalen die aan tafel worden verteld.

Zaterdag 25 april van 10u00 tot 18u00

Zondag 26 april van 10u00 tot 18u00

Huis Beaucarne, Beaucarnestraat 9, 9700 Oudenaarde

Reserveren verplicht: info@huisbeaucarne.be

Maximum aantal deelnemers: 50