Agenda

Agenda

Het is met grote trots dat wij met de Vzw Huis Beaucarne de Hans Vredeman de Vries prijs voor historische tuinen van de Koning Boudewijnstichting in de wacht konden slepen; en dat voor onze inzet van de laatste jaren, met o.m. de reconstructie van de rotstuin en onze visie op de openstelling van de woning, de tuinen en druivenserre. 

Omwille van de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het Covid-19-virus worden alle activiteiten van Huis Beaucarne tijdelijk opgeschort.

Ook de geplande tentoonstelling 'Dineren te Huis Beaucarne' zal worden uitgesteld naar een latere datum.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Huis Beaucarne

Schrijf u in op de nieuwsbrief en neem regelmatig een kijkje op onze sociale media (facebook, instagram) voor een update van onze activiteiten en plannen tijdens deze woelige tijden.

 

 

Tijdens het najaar geniet u in alle veiligheid van een bezoek aan Huis Beaucarne.

 

MOMENTEEL IS ER IN HET KADER VAN DE VERPLICHTE SLUITING VAN DE HORECA (OMWILLE DE VAN DE STERKE TOENAME AAN COVID-BESMETTINGEN) GEEN MOGELIJKHEID OM TE RESERVEREN VOOR DE ARRANGEMENTEN. DE WONING IS ECHTER (TOT NADER ORDE) NOG STEEDS TE BEZICHTIGEN!!!

Dank voor uw begrip en steun Huis Beaucarne met uw bezoek...

 

Beleef op dagelijkse basis een bezoek aan Huis Beaucarne in combinatie met een arrangement (brunch, lunch, candle-light diner of luxe afternoon-tea) naar wens in één van onze adembenemende historische salons.  

 

-Mits reservatie-

 

Gedurende een rondgeleid bezoek van ca. 2u ontdekt u het gepassionneerde verhaal van het Huis Beaucarne en haar voormalige bewoners. Laat je achteraf verwennen en schuif met jouw intieme vrienden of familie mee aan tafel in één van onze sprookjesachtige salons.

Voor een onvergetelijke (na)middag of avond met je eigen "bubbel" - in een uniek décor. Laat je onderdompelen in het verhaal van deze buitengewone familie en steun Huis Beaucarne!

 

Rondgeleid bezoek: 200€ (voor groepen tot max. 10 personen) OF  20€/persoon (enkel op zondagen!)

Lunch: 25€/persoon 

Brunch: 35€/persoon

Luxe Afternoon-Tea: 45€/persoon

Diner: op aanvraag

 

Omwille van de Covid-maatregelen worden de bezoeken beperkt tot max. 10 personen per groep/tafel.

Tijdens de rondleidingen is het dragen van een mondmasker verplicht, alsook het behouden van 1,5m afstand. De ruimtes worden regelmatig verlucht en ontsmet. Gelieve deze regels na te leven om de verdere verspreiding van het corona-virus te beperken.

 

Reservaties via info@huisbeaucarne.be.

Ontdek de historische tuinen en 18de-eeuwse druivenserre van Huis Beaucarne - Reeds volzet

 

Ontdek aan de hand van een rondgeleid bezoek welk verhaal er achter de gevel van Huis Beaucarne schuilt!

Tijdens Open Monumentendag worden de bezoekers ondergedompeld in de rijke geschiedenis van de tuinen van het domein, met als kers op de taart een bezoek aan de unieke 18de-eeuwse druivenserre, één van de oudste serregebouwen in België en een zeldzaam voorbeeld van de Exotische tuinmode aan het eind van de 18de-eeuw.

Achteraf kunt u nagenieten van een heerlijke afternoon tea of een fris Ename bier op de historische binnenkoer van Huis Beaucarne.

Steun dit erfgoedproject en adopteer een Beaucarnea-plantje als souvenir!

 

 

Met een glimlach achter ons mondmasker ontvangen we je graag terug met open armen om te komen genieten.

 

Thee Huis Beaucarne is een gezellige, rustgevende tussenstop in een sfeervol historisch kader op de historische binnenkoer van het 18de eeuwse Huis Beaucarne met uitzicht op de orchideënserre en de tuinen. 

Hier geniet je van heerlijke taart en thee, een aperitief met tapas of vanaf nu ook van een brunch, lunch, pick-nick of van een afternoon tea op reservatie. 

 

Open op vrijdag en zaterdag tussen 14u en 20u

(Op deze dagen zijn we geopend vanaf 10u mits reservatie)

Open op zondag tussen 10u en 18u

 

Vanwege de maatregelen die we troffen door Covid19 zijn onze plaatsen beperkter en is het aangeraden om voor je gezelschap te reserveren op voorhand.

 

Reserveer hier voor Thee Huis Beaucarne