Arrangementen

 

Wilt u ook komen vertoeven in een van de salons waar koningin Elisabeth in de jaren '40 kwam dineren? In het uniek kader dat Huis Beaucarne aanbiedt kunt u in intiem gezelschap genieten van hapjes geïnspireerd op de bewaarde menukaarten van de feestelijke diners die destijds in de woning gegeven werden. Voor specifieke wensen neemt u gerust contact op, wij staan klaar om met u persoonlijk mee te denken voor de organisatie van uw arrangement.

 

Arrangement Huis Beaucarne

Standaard Arrangement - € 15

Aansluitend aan uw rondgeleid bezoek van de woning kunt u in gezelschap nagenieten in één van onze historische salons met een kopje koffie/thee en een stuk taart of gebak.

Het standaard arrangement kan enkel gereserveerd worden in combinatie met een rondgeleid bezoek aan de woning. Hiervoor betaalt u bovenop het standaardtarief voor een rondgeleid bezoek een supplement van €15/persoon.

2-30 personen

 

Luxe Afternoon Tea - € 45

Bij ons kunt u terecht voor een exclusieve luxe-thee of koffie in stijl met dagvers gebak en huisbelegde sandwiches en een glas schuimwijn of champagne in het intieme kader van de historische salons uit de 18de eeuw.

2-30 personen

 

Luxe Afternoon Tea met rondleiding - € 60

Reserveer uw Luxe Afternoon Tea met rondleiding en geniet na afloop van het gegidst bezoek van een exclusieve luxe-thee of koffie in stijl met dagvers gebak en huisbelegde sandwiches en een glas schuimwijn of champagne in het intieme kader van de historische salons uit de 18de eeuw.

Vanaf 4 personen

Voor grote groepen neemt u gerust contact op voor een rondleiding met arrangement op maat.

 

Reserveer uw Afternoon Tea aan de hand van het reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 30 77 36.

 

 

Cadeaubon

Wenst u graag iemand op een originele manier te verrassen met een rondleiding en/of Afternoon-Tea? Neem gerust contact op voor meer info.

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
:
Verificatie:
7 plus 9  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen