Arrangementen

Arrangementen

  

Wilt u ook komen vertoeven in een van de salons waar koningin Elisabeth in de jaren '40 kwam dineren? In het uniek kader dat Huis Beaucarne aanbiedt kunt u in intiem gezelschap genieten van hapjes geïnspireerd op de bewaarde menukaarten van de feestelijke diners die destijds in de woning gegeven werden. Voor specifieke wensen neemt u gerust contact op, wij staan klaar om met u persoonlijk mee te denken voor de organisatie van uw arrangement. Onderstaande arrangementen zijn enkel mogelijk in combinatie met een rondgeleid bezoek aan de woning. De salons en binnenkoer kunnen eveneens als locatie afgehuurd worden, meer informatie over de tarieven en het aanbod kan u hier terugvinden.

 

Arrangement Huis Beaucarne

Basis Afternoon Tea - € 15

Aansluitend aan uw rondgeleid bezoek van de woning kunt u in gezelschap nagenieten in één van onze historische salons met een kopje koffie/thee en een stuk taart of gebak.

Het standaard arrangement kan enkel gereserveerd worden in combinatie met een rondgeleid bezoek aan de woning. Hiervoor betaalt u bovenop het standaardtarief voor een rondgeleid bezoek een supplement van €15/persoon.

2-50 personen

 

Luxe Afternoon Tea - € 45

Bij ons kunt u terecht voor een exclusieve luxe-thee of koffie in stijl met dagvers gebak, huisbelegde finger-sandwiches, verse Engelse scones met 'clotted cream' en een glas schuimwijn of champagne in het intieme kader van de historische salons uit de 18de eeuw.

2-50 personen

 

Lunch - € 35 

Quiche van de dag met fris slaatje en brood, drank (keuze uit wijnen, Ename-bier of non-alcoholische dranken) inbegrepen, dessert, kofie of thee.

2-50 personen

 

Brunch of ontbijt bij Huis Beaucarne (enkel op zondag!) - € 35

  

Diner bij kaarslicht - van € 35 - € 60 (excl. dranken)

Driegangen-menu (aanbod en prijs variërend per seizoen en wens).

Vanaf 4 personen

 

Voor grote groepen neemt u gerust contact op voor een rondleiding met arrangement op maat.

 

Reserveer uw Afternoon Tea aan de hand van het reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 30 77 36.

 

 

Cadeaubon

Wenst u graag iemand op een originele manier te verrassen met een rondleiding en/of Afternoon-Tea? Neem gerust contact op voor meer info.

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
:
Verificatie:
5 maal 5  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen