DONEREN

Arrangementen

  

Wilt u ook komen vertoeven in een van de salons waar koningin Elisabeth in de jaren '40 kwam dineren? In het uniek kader dat Huis Beaucarne aanbiedt kunt u in intiem gezelschap genieten van hapjes geïnspireerd op de bewaarde menukaarten van de feestelijke diners die destijds in de woning gegeven werden. Voor specifieke wensen neemt u gerust contact op, wij staan klaar om met u persoonlijk mee te denken voor de organisatie van uw arrangement.

 

Onderstaande arrangementen zijn enkel mogelijk in combinatie met een rondgeleid bezoek aan de woning, tuin en/of druivenserre.

De salons en binnenkoer kunnen eveneens als locatie afgehuurd worden, meer informatie over de tarieven en het aanbod kan u hier terugvinden.

 

Arrangement Huis Beaucarne

Basis Afternoon Tea - € 15

Aansluitend aan uw rondgeleid bezoek van de woning kunt u in gezelschap nagenieten in één van onze historische salons met een kopje koffie/thee en een stuk taart of gebak.

Het standaard arrangement kan enkel gereserveerd worden in combinatie met een rondgeleid bezoek aan de woning. Hiervoor betaalt u bovenop het standaardtarief voor een rondgeleid bezoek een supplement van €15/persoon.

2-50+ personen 

 

Luxe Afternoon Tea - € 45

Bij ons kunt u terecht voor een exclusieve luxe-thee of koffie in stijl met dagvers gebak, huisbelegde finger-sandwiches, verse Engelse scones met 'clotted cream' en een glas schuimwijn of champagne op de historische binnenkoer of in het intieme kader van de historische salons uit de 18de eeuw.

4-50+ personen 

 

Lunch - € 35 

Quiche van de dag met fris slaatje en brood, drank (keuze uit wijnen, Ename-bier of non-alcoholische dranken) inbegrepen, dessert, koffie of thee.

4-50+ personen 

 

Brunch bij Huis Beaucarne (enkel op zondag) - € 35

t’Ontbijt van Louis Beaucarne, de burgemeester van Ename

Ontbijtkoek

Pistolet

Assortiment gesneden brood met verschillende kazen, 

ham soorten en confituur, allemaal vers uit eigen streek, 

vergezeld door radijzen en veldsla

Eitje vers van onze kippen met een gebakken toast

Verse fruitsalade

Yoghurt met seizoens fruit naar geheim recept…

Vers appelsiensap

Thee of koffie naar keuze

 

Het ontbijt van de kleine Napoleon (KIDS) - € 15

Eitje van de kippen met toast

Verloren brood met bruine suiker

Verse fruitsalade

Fruitsap of verse limonade naar geheim recept…  

 

Diner bij kaarslicht - Prijs op aanvraag

Driegangen-menu in de historische salons (aanbod en prijs variërend per seizoen en wens).

Vanaf 8 personen

 

Voor grote groepen neemt u gerust contact op voor een rondleiding met arrangement op maat.

 

Reserveer uw Afternoon Tea aan de hand van het reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 30 77 36.

 

 

Cadeaubon

Wenst u graag iemand op een originele manier te verrassen met een rondleiding en/of Afternoon-Tea? Neem gerust contact op voor meer info.

 

 

© Eva Donckers

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
:
Verificatie:
7 maal 2  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen