DONEREN

Theehuis

Thee Huis Beaucarne

 

Thee Huis Beaucarne is een gezellige, rustgevende tussentstop in een sfeervol historsich kader op de historische binnenkoer van het 18de-eeuwse Huis Beaucarne, met uitzicht op de orchideënserre en de tuinen.

Hier geniet je van heerlijke taart en thee, een aperitief met tapas of in combinatie met een rondgeleid bezoek van een brunch, lunch, pick-nick of een luxe afternoon-tea. Iedere zondag is er ook de mogelijkheid om op vaste tijdstippen (10u, 14u en 16u) mits inschrijving aan te sluiten bij de geplande rondleidingen aan individueel tarief.

 

Bij slecht weer of tijdens reservaties voor (grote) groepen kan het gebeuren dat de deuren van de tea-room gesloten zijn. Om zeker te zijn van de beschikbaarheden geeft u gerust een seintje voorafgaand aan uw bezoek.

 

Tussen 2023 en 2025 vinden er in Huis Beaucarne ingrijpende restauratiewerken plaats. Om deze reden zal het Thee-Huis tijdens de zomermaanden enkel in het weekend geopend zijn (zaterdag & zondag), tenzij anders aangegeven. Wij danken u alvast voor uw begrip!

 

Momenteel is het Thee-Huis gesloten tot 18 mei . Ondertussen bieden wij op dagelijkse basis de mogelijkheid om één van onze arrangementen te nuttigen in de historische salons van de woning, mits reservatie en in combinatie met een rondgeleid bezoek.

 

Openingsuren (van mei tot oktober) : 

Zaterdag: van 14u tot 20u

Zondag: van 14u tot 18u

 

Het Thee-Huis is vrij toegankelijk via de koetspoort.

 

 

Reserveer hier uw lunch,brunch of luxe-afternoon tea in Thee Huis Beaucarne

 

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief