DONEREN

Instaprondleidingen

Aanbod voor individuele bezoekers

Het Huis Beaucarne biedt u een rondleiding door de geschiedenis en de interieurs van het historische woonhuis, gegidst door de huidige generatie. Zowel de woning, de tuin en de historische druivenserre zijn elke zondag op individuele basis te bezichtigen. 

 

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels. Voor een rondgeleid bezoek aan de woning reken je minstens 60 minuten duurtijd. Een uitgebreid bezoek aan de tuin en druivenserre neemt een extra 30 minuten in beslag.

 

Iedere zondag is er de mogelijkheid om individueel, of met enkele vrienden of kennissen, aan een individueel tarief aan te sluiten bij een rondgeleid bezoek. Deze geplande rondleidingen worden om 10u, 14u en 16u georganiseerd mits reservatie.

Een bezoek is altijd op reservatie. Bij beschikbaarheid kan er echter op zondagen nog de dag zelf in het Thee Huis tickets aangekocht worden.

 

Tarieven:

Rondgeleid bezoek aan de woning : 20 euro per persoon.

Rondgeleid bezoek aan de tuinen en druivenserre : 8 euro per persoon.

Combi-bezoek woning, tuin en druivenserre: 25 euro per persoon.

 

Combineer uw bezoek met een afternoon-tea, brunch, lunch of een diner (op aanvraag)

Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om na afloop van het bezoek na te genieten van één van de arrangementen uit ons aanbod. Bij grote groepen raden wij aan om een Afternoon Tea-arrangement of arrangement naar uw wens met rondleiding te reserveren, dan wordt de groep verdeeld tijdens een lekker drankje/thee of koffie en een hapje. Voor meer informatie omtrent de tarieven voor grote groepen neemt u gerust contact op.

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van onderstaand reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736.

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
Verificatie:
9 plus 8  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen