DONEREN

Groepen

Aanbod voor groepen

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vereniging, familie- of bedrijfs-uitstap?

Het Huis Beaucarne biedt u een rondleiding door de geschiedenis en de interieurs van het historische woonhuis, gegidst door de huidige generatie. 

Zowel de woning, de tuin en de historische druivenserre zijn dagelijks op afspraak te bezichtigen. De rondleidingen zijn te verkrijgen in het NederlandsFrans en Engels. Voor een rondgeleid bezoek aan de woning reken je minstens 60 minuten duurtijd. Een uitgebreid bezoek aan de tuin en druivenserre neemt een extra 30 minuten in beslag.

Door de intieme sfeer en het exclusieve kader aanvaarden wij enkel groepen van max. 25 personen per rondgeleid bezoek. U kunt de woning eveneens in kleinere groep bezoeken aan het standaardtarief. Bij grotere groepen (boven de 30 personen) wordt het bezoek opgesplitst in kleinere groepen van telkens ca. 15-20 personen. 

 

Hoeveel kost een bezoek?

Aan de woning : voor groepen vanaf 10 personen - 20 euro per persoon.

Aan de tuinen en druivenserre8 euro per persoon met een groep van min. 5 personen.

Het tarief voor een gecombineerd bezoek (woning, tuin en druivenserre) voor groepen vanaf 10 personen bedraagt 25 euro per persoon.

 

Is uw groepje kleiner dan 10 personen? 

Het tarief voor een privé-rondleiding met een groepje van 1-10 personen bedraagt 200 euro (voor het bezoek aan de woning) of 250 euro (voor het combi-bezoek).

Iedere zondag is ook er de mogelijkheid om aan een individueel tarief aan te sluiten bij een rondleiding. Deze geplande rondleidingen worden om 10u, 14u en 16u georganiseerd mits reservatie.

Aan de woning : 20 euro per persoon.

Aan de tuinen en druivenserre : 8 euro per persoon.

Combinatie woning, tuin en druivenserre: 25 euro per persoon.

 

Combineer uw bezoek met een afternoon-tea, brunch, lunch of een diner (op aanvraag)

Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om na afloop van het bezoek na te genieten van één van de arrangementen uit ons aanbod. Bij grote groepen raden wij aan om een Afternoon Tea-arrangement of arrangement naar uw wens met rondleiding te reserveren, dan wordt de groep verdeeld tijdens een lekker drankje/thee of koffie en een hapje. Voor meer informatie omtrent de tarieven voor grote groepen neemt u gerust contact op.

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van onderstaand reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736.