Openingstijden en tarieven

Bezoek de woning

Het Huis Beaucarne is op afspraak te bezichtigen. Neem hier contact op om uw rondleiding te boeken.

Een rondleiding in het Huis Beaucarne neemt je mee door de geschiedenis die hier in huis werd beleefd en laat je kennismaken met de unieke wereld die werd gecreëerd door de bewoners van het huis sinds de 18de eeuw -  dit alles verteld door de jongste generatie van deze familie.

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels en duren minstens 90 minuten.

De standaardprijs voor een rondgeleid bezoek aan de woning met een groep tot 10 personen bedraagt € 200 (inclusief gids).

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van het reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 30 77 36.

 

Individuele bezoekers: Het Huis Beaucarne biedt (mits reservatie) de mogelijkheid om de woning individueel te bezoeken. Dit kan vanaf mei 2018 op elke 3de zondag van de maand. Voor meer informatie neemt u gerust contact op.

Reducties: Bent u lid van de 'vrienden van het Huis Beaucarne' of van Herita? Dan geniet u 10% korting bij uw bezoek (bij het vertonen van uw lidkaart).

 

Bezoek de tuin

Doorheen het jaar is er de mogelijkheid om de tuinen van Huis Beaucarne te bezoeken met gids. Deze rondleiding duurt ongeveer 40 min. en wordt aangeboden aan groepen vanaf 10 personen (8€/persoon, gids inbegrepen).

 

Arrangementen

Geniet van een exclusieve Afternoon Tea of -koffie vergezeld van een glaasje schuimwijn, heerlijk gebak en fingersandwiches of een arrangement naar keuze in één van onze prachtige bewaarde historische salons.

 

Theehuis Beaucarne

Het Theehuis Beaucarne opent jaarlijks haar deuren vanaf mei. Hier bieden wij de mogelijkheid om te komen genieten van koffie en thee vergezeld van een heerlijk stuk taart of een aperitief met tapas, geheel in stijl op onze historische binnenkoer.

Vrije inkom - van vrijdag t.e.m. zondag (van mei-oktober).