DONEREN
  • Bezoek de historische woning met gids

    Beleef het uitzonderlijke verhaal van Huis Beaucarne tijdens een rondgeleid bezoek met gids!

  • Combineer uw bezoek met een arrangement en beleef Huis Beaucarne!

    Een diner, brunch, lunch of luxe afternoon tea in een exclusieve historische setting...

  • De Druivenserre

    De oudste druivenserre van Belgiƫ en een unieke 18de-eeuwse erfgoedparel

Kom jij ook eens op bezoek?Huis Beaucarne

Huis Beaucarne is een 18de-eeuwse familiewoning die sinds 1748 door dezelfde familie bewoond en gekoesterd is kunnen blijven. Kom Huis Beaucarne ontdekken tijdens een unieke rondleiding gegeven door de huidige generatie bewoners en maak kennis met een verhaal vol passie en verwondering dat door dezelfde familie werd gecreëerd vanaf de 18de eeuw tot op vandaag.

 

Bezoek deze beschermde historische woning en haar tuinen en serres en laat je onderdompelen in een wereld van verzamelingen; beleef de geschiedenis doorheen de authentieke interieurs en de vele collecties, gaande van poppenhuizen, een rariteiten-kabinet en exotische planten tot een grote collectie voorwerpen en archieven komende van de abdij van Ename en nog veel meer.

 

Geniet hierbij van een traditionele Engelse Afternoon Tea of arrangement naar wens in een van onze uiterst gezellige en prachtige bewaarde 18de-eeuwse salons!

Kom ons Thee-Huis verkennen op de historische binnenkoer van Huis Beaucarne, wekelijks geopend van vrijdag-zondag (van mei tot oktober)!

 

Laat je inspireren door je bezoek en steun ons verhaal.