Openingstijden en tarieven

Bezoek de woning

Het Huis Beaucarne is het hele jaar door op afspraak te bezichtigen. Neem hier contact op om uw rondleiding te boeken.

Een rondleiding in het Huis Beaucarne neemt je mee door de geschiedenis die hier in huis werd beleefd en laat je kennismaken met de unieke wereld die werd gecreëerd door de bewoners van het huis sinds de 18de eeuw -  dit alles verteld door de jongste generatie van deze familie.

 

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels en duren minstens 90 minuten.

 

De standaardprijs voor een rondgeleid bezoek aan de woning met een groep tot 10 personen bedraagt €200 (inclusief gids).

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van het reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32(0)476 30 77 36.

 

Individuele bezoekers: Het Huis Beaucarne biedt (mits reservatie) de mogelijkheid om de woning individueel te bezoeken en aan te sluiten bij een groep, voor de kostprijs van 20€/persoon. Dit kan op elke zondag van de maand om 10u14u en 16u. Voor meer informatie neemt u gerust contact op.

 

Reducties: Bent u lid van de 'vrienden van het Huis Beaucarne' of van Open Monumenten? Dan geniet u van bepaalde kortingen bij uw bezoek (bij het vertonen van uw lidkaart).

 

Bezoek de tuin

Doorheen het jaar is er de mogelijkheid om de tuinen en historische druivenserre van Huis Beaucarne te bezoeken met gids. Deze rondleiding duurt ongeveer 40 min. en wordt aangeboden aan groepen vanaf 5 personen (8€/persoon, gids inbegrepen).

 

Arrangementen

Geniet het hele jaar door van een exclusieve Afternoon Tea of -koffie vergezeld van een glaasje schuimwijn, heerlijk gebak en fingersandwiches of een arrangement naar keuze in één van onze prachtige bewaarde historische salons na afloop van uw bezoek.

De salons van Huis Beaucarne kunnen ook perfect afgehuurd worden voor een onvergetelijk familie- of bedrijfsfeest, meer info hierover vind u bij Locatieverhuur.

 

Theehuis Beaucarne

Het Theehuis Beaucarne opent jaarlijks haar deuren van mei - oktober. Hier bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om te komen genieten van koffie en thee vergezeld van een heerlijk stuk taart of een aperitief met tapas, geheel in stijl op onze zonovergoten historische binnenkoer.

 

Vrije inkom - van vrijdag t.e.m. zondag (van mei-oktober).

 

Corona-maatregelen

Gelieve bij uw bezoek rekening te houden met onderstaande maatregelen om zo de verspreiding van het Covid-19-virus te beperken en de veiligheid van alle aanwezigen te garanderen:

-Bij aanvang en na afloop van het rondgeleid bezoek is het verplicht de handen te ontsmetten; alcoholgel is ter plaatse beschikbaar.

-Er wordt aan alle bezoekers verzocht om te allen tijde een afstand van 1,5 meter te bewaren.

-Tijdens de rondleidingen en in het Thee-Huis is het dragen van een mondmasker verplicht.

-Bezoekers worden verzocht om geen objecten, meubilair, wandbehang e.d. aan te raken tijdens het bezoek.

-Een rondgeleid bezoek kan enkel aangevraagd worden mits reservatie. Betalingen kunnen ter plaatse contactloos of via bankkaart verricht worden alsook via overschrijving op het rekeningnr. (IBAN): BE47 0018 6672 4580 t.a.v. Huis Beaucarne vzw met vermelding van uw factuurnummer.

Alvast dank voor uw begrip!