Rondleidingen

Rondleidingen

Het Huis Beaucarne biedt u een rondleiding door de geschiedenis en de interieurs van het historische woonhuis, gegidst door de huidige generatie. De woning is enkel op afspraak te bezichtigen. De tuin en historische druivenserre kunnen eveneens op afspraak bezocht worden.

 

De rondleidingen zijn te verkrijgen in het Nederlands, Frans en Engels, de duurtijd is min. 90 minuten.

Door de intieme sfeer en het exclusieve kader aanvaarden wij enkel groepen van max. 10 personen per rondgeleid bezoek. U kunt de woning eveneens in kleinere groep bezoeken aan hetzelfde standaardtarief. Bij grotere groepen wordt het bezoek opgesplitst in kleinere groepen van telkens 10 personen.

 

De standaardprijs per rondgleid bezoek met een groep tot 10 personen is 200€ (inclusief gids).

Elke 3de zondag van de maand bieden wij onze bezoekers ook de mogelijkheid om de woning 'individueel' te komen bezoeken aan 20€/persoon en aan te sluiten bij een groep.

 

Combineer uw bezoek met een Luxe Afternoon Tea, diner of brunch ...

Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om na afloop van het bezoek na te genieten van één van de arrangementen uit ons aanbod. Bij grote groepen raden wij aan om een Afternoon Tea-arrangement of arrangement naar uw wens met rondleiding te reserveren, dan wordt de groep verdeeld tijdens een lekker drankje/thee of koffie en een hapje. Voor meer informatie omtrent de tarieven voor grote groepen neemt u gerust contact op.

U kunt de rondleiding reserveren aan de hand van onderstaand reserveringsformulier of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736.

 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking:

Huis Beaucarne houdt rekening met de toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking. Zo worden o.m. de volgende zaken voorzien:

-Voorbehouden aangepaste parkeerplaatsen aan de kerk (op wandelafstand).

-Het gelijkvloers en de tuin zijn rolstoeltoegankelijk. Op verzoek kan de toelichting die op de verdieping gegeven wordt op het gelijkvloers gegeven worden.

-Assistentiehonden zijn toegelaten.

Hebt u een handicap en vindt u hier geen antwoord op uw vragen; aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer +32 (0)476307736. Wij kijken dan of bepaalde aanpassingen mogelijk zijn en zoeken dus graag mee naar een oplossing.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
Verificatie:
19 min 5  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen