Agenda

9, 10 & 16 december Kamerconcert in kerstsfeer met kerstmenu

Ter ere van de eerste kerstmis die we weer op een normale manier kunnen vieren organiseren we dit najaar niet één maar 3 klassieke kamerconcerten, zodat we jullie driemaal kunnen laten genieten van een magische avond - want de plaatsen zijn beperkt!  

Een gerenomeerd duo verzorgt de muziek voor deze onvergetelijke avond:

Piano : Katrijn Friant

Zang: Annalivia Bekaert

- 60€/persoon - 

"Lees meer" voor het menu en reservaties 

 


Reserveer 

 

 

-
 
Piano : Katrijn Friant
Zang: Annalivia Bekaert

 

Katrijn Friant studeerde piano en kamermuziek aan het conservatorium te Gent en vervolmaakte zich in liedbegeleiding bij Dalton Baldwin en Gérard Souzay in Genève. Zij was finaliste van de Gunther-wedstrijd en de Stephan De Jonge-wedstrijd en laureaat van de Radio 3-prijs voor hedendaagse kamermuziek. Ze concerteerde als pianiste in Europa, Rusland en Zuid-Amerika, maar haar grootste belangstelling betrof steeds werken met de menselijke stem. Zo dirigeert ze al sinds haar studietijd koren, werkt ze regelmatig als repetitor en begeleidde ze diverse zangers zoals Rolande Vander Paal, Françoise Vanhecke, Erika Pauwels, Jacqueline Van Quaillie en anderen.

 


Annalivia Bekaert behaalde een Meestergraad aan het Conservatorium Gent (School of Arts – Hogeschool Gent) met de hoogste onderscheiding voor haar eindproef zang.  Zij schoolde zich verder aan de zangafdeling van de Snellman Universiteit te Helsinki, prive? bij Wolfgang Stru??bing te Berlijn en Elly Berner te Stockholm. 
Hiernaast bouwde zij tijdens vele liedrecitals een uitgebreid repertoire op met liederen van F. Schubert, R. Schumann, J. Brahms, R. Wagner, C. Debussy, G. Faure?, F. Poulenc, M. Ravel, H.Duparc, N. Rosseau, M. de Falla, J. Sibelius, B. Barto?k, M. Moussorgsky en P. I. Tchaikovsky.