Agenda

Beleef Huis Beaucarne in het najaar...

Tijdens het najaar geniet u in alle veiligheid van een bezoek aan Huis Beaucarne.

 

MOMENTEEL IS ER IN HET KADER VAN DE VERPLICHTE SLUITING VAN DE HORECA (OMWILLE DE VAN DE STERKE TOENAME AAN COVID-BESMETTINGEN) GEEN MOGELIJKHEID OM TE RESERVEREN VOOR DE ARRANGEMENTEN. DE WONING IS ECHTER (TOT NADER ORDE) NOG STEEDS TE BEZICHTIGEN!!!

Dank voor uw begrip en steun Huis Beaucarne met uw bezoek...

 

 


Beleef op dagelijkse basis een bezoek aan Huis Beaucarne in combinatie met een arrangement (brunch, lunch, candle-light diner of luxe afternoon-tea) naar wens in één van onze adembenemende historische salons.  

 

-Mits reservatie-

 

Gedurende een rondgeleid bezoek van ca. 2u ontdekt u het gepassionneerde verhaal van het Huis Beaucarne en haar voormalige bewoners. Laat je achteraf verwennen en schuif met jouw intieme vrienden of familie mee aan tafel in één van onze sprookjesachtige salons.

Voor een onvergetelijke (na)middag of avond met je eigen "bubbel" - in een uniek décor. Laat je onderdompelen in het verhaal van deze buitengewone familie en steun Huis Beaucarne!

 

Rondgeleid bezoek: 200€ (voor groepen tot max. 10 personen) OF  20€/persoon (enkel op zondagen!)

Lunch: 25€/persoon 

Brunch: 35€/persoon

Luxe Afternoon-Tea: 45€/persoon

Diner: op aanvraag

 

Omwille van de Covid-maatregelen worden de bezoeken beperkt tot max. 10 personen per groep/tafel.

Tijdens de rondleidingen is het dragen van een mondmasker verplicht, alsook het behouden van 1,5m afstand. De ruimtes worden regelmatig verlucht en ontsmet. Gelieve deze regels na te leven om de verdere verspreiding van het corona-virus te beperken.

 

Reservaties via info@huisbeaucarne.be