Agenda

Graham's Port op bezoek bij Huis Beaucarne

 

 

GRAHAM’S PORT OP BEZOEK BIJ HUIS BEAUCARNE

   

                                                                    Van 4 november tot en met 7 januari


Werkt Huis beaucarne samen met het geprezen porto merk Graham’s Port en maken we deze korte donkere dagen wat langer met een Afternoon Port na je bezoek aan Huis Beaucarne .

  

- Herfst, wanneer het binnen warmer wordt - 

 

In de tuinen van Huis Beaucarne doen de laatste rozen hun best om hun knoppen open te laten springen nog voor er een druppel water op is kunnen vallen of de vorst er zijn handen om heen wringen kan, maar het echte teken dat de winter eraan komt is pas wanneer in november de meer dan veertig meter lange Taxodium zijn takken kaal begint te schudden om zijn voeten en de tuin te bedekken met een warm en dik deken dat tot in het voorjaar blijven liggen zal.

 

 

 

 

Tijdens deze lange dagen worden de kamers van Huis Beaucarne verlicht met kaarslicht en uitkijkend naar kertstmis en de feestdagen is samenzijn met vrienden, familie of collega’s en herinneringen maken nog waardevoller en belangrijker dan anders.

 

 

 

Het is een ervaring om deze 18de-eeuwse verborgen parel; het Huis Beaucarne, te ontdekken en hierbij te kunnen nagenieten met een ware Afternoon Tea waar zilveren lepeltjes en antiek porselein niet ontbreken kunnen in dezeprachtige, origineel bewaarde salons.