Lezingen

Lezingen

Huis Beaucarne vzw organiseert regelmatig lezingen over het historische Huis Beaucarne. Tijdens deze lezingen kan u kennis maken met de authentieke 18de-eeuwse woning en haar bewoners doorheen de tijd en met de invloed van bepaalde familieleden en hun bijdragen aan de rijke en intrigerende geschiedenis van Ename en het Huis Beacarne tot op vandaag!

 

Wenst u graag zelf een lezing te organiseren en heeft u interesse in het Huis Beaucarne als onderwerp?

Wij bieden momenteel 2 verschillende lezingen aan over de geschiedenis van het Huis Beaucarne:

  • Het Huis Beaucarne - evolutie van een familiewoonst: in deze lezing ligt de nadruk op de stilistische bouwevolutie van de woning en de rol die de bewoners gespeeld hebben in de geschiedenisvorming van het Huis Beaucarne.
  • Ename en de familie Beaucarne: hier ligt de nadruk op de sociale rol van de familie Beaucarne in Ename vanaf de 18de eeuw tot in de 20ste eeuw, met talrijke historische archiefbeelden van Ename en het dorpsleven in de vroege 20ste eeuw.

 

Voor meer informatie neemt u gerust contact op! 

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
:
Verificatie:
3 plus 1  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen